Oppegård Amatørteaterlag

Forestillinger

--------

Den lille havfruen (2019)

Den lille havfruen blir spilt i november 2019

I november kommer Den lille havfruen og vennene hennes til Kolben. I havet der hun bor, møter vi Kråkeboller, Skilpadder, Ninja-haier, Blekksprut og mange flere.  En dag kommer det en dykker ned dit og havfruen blir forelsket. Hvordan skal hun klare å vinne hans hjerte?

Premiere: November 2019
Manus: Bibbi Neergaard

Tarzan (2018)

Tarzan ble spilt i januar/februar 2018

I januar kom Tarzan til Kolbotn.
Denne gangen tok OPAL tatt turen til jungelen. Her møtte vi bla. aper, sebraer, løver og mange fler.

Premiere: 26. januar 2018
Manus: Bibbi Neergaard

Peter Pan (2016)

Peter Pan ble spilt i november 2016

I november kom Peter Pan tilbake til Kolbotn for å se om barna han hadde med til Drømmeland sist fortsatt har det bra. Dessverre fulgte også Kaptein Krok etter med sin sjørøvergjeng. Barna i familien Darling fikk også denne gang mye å gjøre, men heldigvis fikk de hjelp av noen nevrotiske måker og ekorn med høydeskrekk, pluss mange andre dyr i kjent OPAL-stil.

Nok en gang satt OPAL opp en musikal skapt over et kjent tema, og nok en gang fikk lattermusklene noe å gjøre.
OPAL takker alle besøkende og sponsorene!

Premiere: 4. november 2016
Manus: Bibbi Neergaard

Aristokattene (2015)

Aristokattene ble spilt i februar 2015
Det er tredje gang OPAL setter opp denne fornøyelige historien – denne gang som “Aristokattene”. Andre gang var i januar 2006, og forestillingen høstet også den gang mange lovord. Tiden går og nye generasjoner skal få gleden av historien. Denne historien kjenner alle som har vært barn en gang (og det har vi jo), men denne utgaven er det kanskje ikke så mange som kjenner. Nok en gang setter OPAL opp en musikal skapt over et kjent tema, og nok en gang skal nok lattermusklene få noe å gjøre.

Premiere: Februar 2015
Manus: Bibbi Neergaard

Robin Hood (2012)

Robin Hood ble spilt i februar 2012
Nå har Robin Hood, Lille John, Broder Tuck, alle dyrene og alle de andre hjelperne trukket seg tilbake i Sherwoodskogen igjen etter 13 meget vellykte forestillinger. Sheriffen har lagt ut på en lang reise sammen med heksene, kong Richard styrer med trygg hånd, og prins Johan skurer vel toaletter ennå. Vi får håpe Marion fortsatt er gift med Robin, og at alle de andre som giftet seg fortsatt lever lykkelige i landet. Om våre tidligere oppsetninger har vært superdupre, kan ikke denne få noen dårligere karakter.

Premiere: Februar 2012
Manus: Bibbi Neergaard

Askepott (2011)

Askepott ble spilt i november 2011
Drømmen om å bli en prinsesse, var spennende men uoppnåelig for oss da vi var små. Men det er det jo ikke lenger. Vårt eget kongehus er jo nettopp en Askepotthistorie. Så derfor er det enda morsommere å spille denne historien for dere. Dere vil nok kjenne igjen noen historier fra vårt eget, kongelige miljø. Men vi har også med alle dyrene som vi husker fra den ”gamle” Askepotthistorien. Det er en familiemusikal i Opals ånd med humor og moral. Bjørn Halstensen har laget ny musikk, og Desirèe Grandahl har laget en boblende regi.

Premiere: November 2011
Manus: Bibbi Neergaard

Trøbbel på Nordpolen (2010)

Trøbbel på Nordpolen ble spilt i november 2010
Nissefar har nemlig en halvsøster, Olivia, som er svært så sjalu på sin lillebror. Hun synes Nissefar får alt for mye oppmerksomhet. Olivia har for lengst droppet å oppdra sine barn og det merkes på dem. Selv ikke reinsdyret deres, Meatloaf, kan oppføre seg som han burde. Siden Olivia ikke kan fordra julen, gjør hun alt hun kan for å ødlegge den. På finulig vis får hun satt Nissefar i fengsel, og det spøker for julen også i år. Manuset er nyskrevet av Bibbi Neergaard, og musikken komponert av Bjørn Halstensen. Regien er også denne gang lagt i hendene på Desirée Trinity Grandahl, og det betyr full fart og mye moro både for barn og voksne!

Premiere: November 2010
Manus: Bibbi Neergaard

Nissen som glemte at det var jul (2009)

Nissen som glemte at det var jul ble spilt november 2009 Hva har julenissen med seg i sekken sin denne gang? Har vi noen gang tenkt på at nissen kan få et illebefinnende og glemmer at det er jul?Denne historien handler nettopp om dette.Nissefar føler seg ikke bra og tar seg en sledetur. På veien kommer han ut av kurs og våkner opp på Kolbotn – rettere sagt på biltaket til fru Bauer. Dermed er forviklingene i gang. Nissefar husker ikke hvem han er, og det blir satt i gang leteaksjon etter denne rare mannens familie. Han må jo komme fra et sted. Bare familiens tre barn skjønner at dette faktisk er julenissen. Og det er ikke lenge igjen til jul, så det haster med å få ham til å finne seg selv.På Nordpolen går Nissemor rundt og er bekymret for hvor mannen hennes er blitt av. Han pleier da aldri å bli borte lenge om gangen. Her blir det forviklinger, mye gøyog spenning. Det kryr av små og store nisser – til og med skikkelige fjortisnisser. Historien passer like godt for de på 3 år som til de på 90. Her kan foreldre, besteforeldre og søsken få en fin opplevelse sammen.

Premiere: November 2009
Manus: Bibbi Neergaard

Mulan (2009)

Mulan ble spilt januar 2009 Landet som vi trodde vi kom til hvis vi gravde langt nok ned i bakken. Vi skal til Kina. Historien vi skal fortelle, er kanskje ikke den mest kjente av dem Disney har laget tegnefilm av – Mulan. Men legenden er veldig gammel. Den er fra den tiden hunerne herjet en 3- 400 år etter Kristus. Når vi kommer inn i historien, har Kinas keiser bedt om hjelp fra alle menn i riket for å stanse hunernes herjinger. Mulans far ble skadet i forrige oppgjør, og Mulan kler seg derfor ut som mann og drar i stedet for ham. Kinas forfedre har vekket opp de 4 dragene som har ligget og sovet noen hundre år for at de skal bli med Mulan og hjelpe henne. Det er ikke alle dragene som er like fornøyde for det. En er kjempeglad og simpelt hen elsker og sloss, men en annen er av det mer administrative slaget.

Premiere: Januar 2009
Manus: Bibbi Neergaard

© Copyright 2019 - Oppegård Amatørteaterlag - All Rights Reserved - v2019 8.7.5